Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Surfer - 21 januari 2012 12:05

Ja vad ska man säga? Det verkar som karln inte har någon form av självkritik. Gång på gång har det uppenbarats fadäser, felsägningar och utelämnande. Är det de egenskaperna Socialdemokratin vill vinna ett val på? Är det det vi ska driva Sverige vidare på?. Då är vi inte bättre än bananrepubliker som Grekland och Italien, där det inte råder likhet inför lagen och demokrati. Turkiet framstår snart som ett mönsterland av öppenhet och hederlighet.

Nu framstår till och med Gotlands Åke Svensson som ett rimligt alternativ till Partiledare!!


Nej Jämtin med flera får nog tänka om!


Ja Sverige av idag är inte bra, när vi förvägrar familjer som har rätt till A-kassa men på grund av att folk idag, ej fått lära sig vad arkivsäkertbläck är, registreras ej arbetsgivareintygen då scannern som läser av intygen behöver blå färg på underskrifter annars säger programmet att det är en kopia....

Välfärdssamhället i ett nötskal.

Ska fan bli arbetslös!!


Shyffert har en ny föreställning  med Lindröm, där de tittar på hur vi flyttar fokus från att tala med varandra som problemlösning till att göra prodjekt hemma och det ska lösa problemen..

Tvärsjukt tycker jag men träffande .


Nej nu skulle jag vilja göra som katten, kura ihop mig i soffhörnet, sova och bara koncentrera mig på det och eventuell mat om en stund. Mjau!!


//S

Ovido - Quiz & Flashcards