Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Surfer - 7 januari 2010 06:23

Vår vän Skalman har uttalat sin vishet. Fastighetsägarna ska se till att skotta på trottoaren utanför sin fastighet...mmm bra. Men sedan kommer den kommunala snösvängen och kastar tillbaka snön från vägen upp på trottoaren igen....


Skalman vishet...eller kan det vara så att det blåser snålt efter att kommunen flyttat ut ur stan. Samma sak är det nu när kommunen är ur stan då införs Parkeringsavgifter för boende i innerstan. hmmm


//C

Av Surfer - 7 januari 2010 06:11

Hur menar jag nu?

Jag kan inte låta bli att konstatera att detta med den allmänna värnplikten hade bra saker med sig. Såg i dagens tidning tips hur man ska klä sig, en av de saker som de unga män och numer kvinnor fick lära sig under sin tid som vänpliktiga. Nu har tidningarna fått överta den bildningsuppgiften. 

Tänk om tidningarna inte har tid eller plats för det....kommer det vara barn och vuxna som kommer att få köldskador då?


Annars är det i min mening saker som man lär sina barn.


Svengelska.... sitter med morgon tv rullande i bakgrunden. Helt plötsligt får jag höra INVITE!!!? Vad fan är det? Eller vad är en GIVEAVAY?!


Kan vi inte använda det svenska språket? snart låter alla som om dom bodde i invandrar områden eller som dogge... Vilket skulle vara oerhört tråkigt.


Drar nu!

Cykel på köpet!!!!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards