Alla inlägg under november 2009

Av Surfer - 11 november 2009 06:36

Och nu är det ytterligare en aktör till som "jackar" av!

Tott med stureplamsgruppen meddelar att de drar sig hur Titte Tott resort i Visby! Är det någon som är förvånad? Nej!


Blev det inte så glassigt som stureplansbrattsen trodde, kunde man inte köra med kommunen på Gorland?


Tack & Hej!, Levergryta!


//c

Av Surfer - 10 november 2009 22:39

Jag sitter här och blir mer och mer imponerad över hur man tänker i de övre svärerna, dvs hur han Thooomsson tänker. Hur kan han satsa en massa pengar, prestige på en arenahall som ligger på Hällarna? För att den måste ligga i ett attraktivt område, varför kan man inte bygga den i samverkan med Endres prodjekterade hall? Nej det ska byggas så att den gick att merutnyttjas, heter det! Jag har tidigare ställt frågan om man ska konkurera på samma arena som Visby strand? Vilket verkar vara fallet, vilken bra idé!

Med tanke på att Visby starnd nu varslar personal på grund av arbetsbrist!!


Nej du Thooomsson, tänk om! Och gör det fort! Innan vi satsar en massa pengar i onödan, som skulle kunna användas till att projektera en kryssningskaj!


//C

Av Surfer - 3 november 2009 18:51

ja nu är man verkligen en katt bland hemelinerna!!!

Är på utbildning och de som utbildar sig med mig är chefer och mellanchefer. Och jag är ju bara en vanlig snubbe från golvet. Och gud vad dom har det svårt att placerar mig!!!! Jag har ju ett förflutet som chef, så jag kan maktspråket och vet hur de tänker!! Inte kul för dom när de ska identifiera vem de har att göra med!


Men jag njuter i all önsklig välmåga!!


//C

Av Surfer - 3 november 2009 18:34

Gud vad jag hatar detta myndighetsmissbruk som heter hastighetssänkning! Jag bara undrar, hur mycket vetenskap finns det bakom denna hastighetssänkning?

När jag åkte på inlandsvägen för två år sedan upplevde jag 110km/h vägar, som i min lilla värld inte skulle passa som 70 väg ens!!!

Hur kan "tudde muddarna" på transportstyrelsen anse att våra vägar på Gotland inte är byxade för hastigheter motsvarande 90 km/h???!!!! När man kan få köra 110km/h i norrland, med tjälskott och renar mm?

Det är bara en form av myndghetsmissbruk, men det är väl en miljöpartist som jobbar där som ska pinka in miljöreviret. Inför kommande års riksdagsval!! 

Och hur mycket kostar inte detta att genomföra, sätt det i relation till ev minskade olyckor. Då känns det mycket viktigare att utrota alla rådjur på Gotland i stället. En inplanterad varelse som ska säkerställa att dessa blodtörstiiga individer på Gotland som kallar sig jägare ska få ett större jaktarrende! Inget annat!

Men en tradfikfara är dom, ingen naturlig fiende har dom! Vi kanske skulle plantera in varg och järv på ön också?

Fan det var ingen dum idée! Eller?



//C 


Av Surfer - 1 november 2009 09:28

Tittade på morgontv, sätter mitt kaffe i halsen. Vad är det som händer? Bodström dansar, Östros sjunger och Padgrotski discodansar!!!!

Huwa, jag tappar förtroende för politiker som spelar vanliga människor. En politiker ska vara grå och tråkig! Hur ska man kunna lita på en styrande som sjunger i talarstolen eller ännu värre dansar med en ko i barnprogram i tv. Nej gråa, trista och torra ska de vara, det inger tillit. De markerar annars att de är lite för mer, se miljöpartisten som åkt taxi för otroliga summor! Nej som sagt, trista tråkiga ska de vara.


Sanningsrörelser.

Ja vad säger man? jag blir lite orolig, de får för stor mediatid. Vilket jag tror medför att flera ansluter sig, vilket är förödande för samhället. Jag menar inte att det ska sopas under mattan, utan man ska nog bra helt enkelt lämna det att självdö. För det som ligger något i kommer alltid att ha egen kraft att ta sig och växa, utan media mm. Som en forskare sa, det är som moderna former av vandringssägner. Nu i kraftsatt av internet, och underblåst av communitys och bloggar.

Jag tycker att vissa saker ska inte få mediatid, som t.ex de som bilsurfade. Undrar hur många som testade just det för att de hörde och såg det på tv? Och jag tror att det finns otroligt många fler saker som man bör hålla tyst om.


//C

Ovido - Quiz & Flashcards