Alla inlägg den 1 september 2009

Av Surfer - 1 september 2009 05:55

1 September!

Så är det nu höst! Känner att det börjar bli mörkt på morgnarna, det biter lite i skinnet när morgonrocken fladdrar till i vinden under promenaden ut till brevlådan och morgontidningen. 


Känner att energin sakta, sakta rinner ur kroppen. Det gäller att hålla i energin och fylla dagarna med positiva händelser och inte gå ner sig i deppträsket.


Kaffekoppen ångar lite och tidningsrubrikerna är ganska tydliga, men lampan vid soffan måste jag slå på för att läsa vad som hänt. Nu är det tända ljus och soffmys som väntar på kvällarna.


Svininfluensa pratas det om på tv:n, är lite oroad, har inte informerat mig om hur tuff den är? Måste erkänna, att när det framkom att en man dött, blev jag orolig. Har kommit fram till att jag SKA låta vaccinera mig.


Undrar vem som ska bli Hövding över ön? Det har funderats i lokaltidningarna, personer med rätt så dålig koll vem dom själva är har anmält sig som frivilliga!!! Det får inte bli en Joker, utan en engagerad person med bred erfarenhet och kontaktnät inom hela samhället.

Inte Markolio eller Bert Karlsson! Vi är värda något seriösare!


//C 

Ovido - Quiz & Flashcards