Alla inlägg den 15 september 2009

Av Surfer - 15 september 2009 06:30

Det är ju märkligt att politiker som Thomsson måste sätta sitt namn på kartan! Att man är så djävla het på att se sitt eget namn! För det kan inte vara något annat!

Kan han inte se till att det byggs billiga och funktionella lägenheter? Så att alla yngre familjer kan få någonstan att bo!


Det måste ju finnas några som ska sköta alla karuseller, vattenrutschkanor och krogar, som behövs för att sommarland Gotland ska fungera! Det blir väl Pigge och Thomsson som ska vara VD med Max och Fingal som personalchefer.

Visby innerstad byggs om till kontor åt personalavd....annars vill inte Max och Fingal Olsson inte vara med.

Målet är att var 50 meter ska det finnas en villavagn och en trampbåt! Annars flyttar Pigge, och Thomsson får inget namn i historieboken!

Men vem ska sköta tivolit? Ja det får väl bli Payex gamla personal, de är ju vana vid tuffa tag! Fingal Olsson är ju känd för "Rule by fear"!

Frågan är var dom ska bo? Kanske i dom gamla villavagnarna från Snäck? Men vart ska dom stå, för de får ju inte vara ivägen för turisten eller förfula utsikten! Tofta skjutfält kan väl bli ett reservat för gamla gutar, som modell kan väl indianreservaten i USA eller reservaten i Australien användas! Det har ju visat sig effektivt! Eller?


Är detta vad Thomsson strävar efter?


Då framstår Valdemar Atterdag som en ganska hyvens kille!



//C

Ovido - Quiz & Flashcards