Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Surfer - 12 juli 2009 22:06

Veck 29
Stockholmsveckan!
Nu kommer veckan, där det i stort sett allt är tillåtet att göra ja praktiskt taget vad som helst! På något sätt har stockholmsungdomar fått för sig att Visby är en enda stor lekhage. Där de kan simma, kräkas och bete sig hur som helst.
Pappas plastkort glöder, det som inte gick åt i Båstad förra veckan brinner nu i Visby, på helrör eller brickor med blandad sprit, kokain och andra förförelse medel så som champagne uppskakad och sprutande.
Gotlandskommun har rustat och vidtagit åtgärder, krogägare har fått uppmaningar hur allt ska gå till.
Men ändå kommer SOS Gute att bli inblandade, för ”svansen” som så ofta, ställer till med väldigt mycket elände. Frågan är också, hur många av dessa unga flickor som kommer hit för att glänsa på uteställena, som kommer att vakna upp i en främmande säng och undra vad som hände i går. För att sedan ångra allt, och speciellt om man har en pojkvän där hemma…..
Hur många våldtäkter,  spritförgiftningar och slagsmål, drogfyllor kommer att ske i år!? Och detta för att ett gäng bestämt att Gotland är deras lilla lekland under en vecka. Det finns till och med en hemsida på nätet där V29 är ”stockholmsveckan”..
Man ”måste” ju bara ha varit här…annars är man ju så stenute..

Lycka till!

//C

Ovido - Quiz & Flashcards