Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Surfer - 8 juni 2009 23:30



Magnus Bettnér i TV5 vilken kille!

Han tog upp detta med brott mot mänskligheten. Hur är det med USA presidenter genom tiden, skulle ingen av dom kunna fällas för brott mot mänskligheten ? 2:a Världskrigets atombomb, kan det inte räknas som folkmord? Ja jag vet inte! Men ledaren för de röda khmererna i Kambodja har blivit anklagad för det.. så varför ingen President?


Brott mot barn.

Vad arg jag kan bli, satt och tittade på misstänkt på TV4. Hur kan vissa få ta hand om barn, när dem behandlar barn som kött. Och det är människor som ska stå för det trygga.
Men, nej … det är bara att håva in pengar och svina sig mot barnen. Hur är det på behandlingshemmen, händer det samma saker där att det inte är någon behandling utan förvaring, förnedring och mobbing som gäller. SIS Statens Instutitions Styrelse, hur går det till där? Det är ju fängelse för unga! Skulle tro att det är lika illa där!



Försäkringskassan!!!!

Jag är medveten om att det finns otroligt många medarbetare där som gör ett otroligt bra jobb. Men från det till läkare som kan och har makt att ogiltigförklara en sjukskrivning utan att träffa den sjukskrivne!...Hur kan man göra det?
Telepati eller motsvarande!


//C

Av Surfer - 8 juni 2009 06:27

Vad är det som definierar en tuffing?

Är det ett spännande eller farligt utseende eller är det ens gärningar som gör en till en tuffing? Eller är det rent av så att om man är våldsam i sin läggning som gör en till en tuffing. Nej det vill jag inte riktigt tro på, utan jag tror att det är den lille mannen som vågar sätta ned foten och markera sitt missnöje. Och det trots att han kanske kommer att råka illa ut!
Varför beväpnar ungdomar sig med kniv och andra vapen?

Fattar dom inte att med ett vapen som en kniv, kan man släcka ett liv, väldigt fort! Verkligheten ser ju inte ut som på film, Bruce Willis är inget sanningsvittne.


Vem älskar trädgårdsarbete?

Inte jag, fattar inte detta evighetsarbete som heter trädgårdsarbete

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards