Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Surfer - 21 juni 2009 11:45

Piggevagnar.

Vilket kvallitetsboende som vår entrepenör erbjuder på snäckscamping. Titta på bilden och jämför med husvagnsreservaten i England och USA. Och detta skulle vara en så viktig handelsvara för turistgotland så att om herr Pigge inte får tillstånd för ytterligare 9 vagnar är han tvungen att ta till maktmedel för att visa hur viktigt detta är. Och med det menar han att inte göra om Slite camping till det han lovat i och med att han fick överta campingen. Han är ju den STORE entrepenören!!!

För mig blir trailertrash en verklighet.


Civilkurage
Ja vad är det, för mig är det att alla har vi ett ansvar att ”sätta ner foten” och markera att detta är inte rätt. Men vågar vi det, skulle inte tro det!


Hur har det blivit så?
Jag tror att det är för att vi är rädda för vad som kan komma, kan komma någon form av repressalie. Man skall vara medveten om att, det kan vara gäng eller personer som INTE har samma referensramar som vi delar. Till det kanske man ska tillägga att det kan vara frågan om personer, som innan psykiatrireformen skulle suttit inspärrade.


Det vi gör i stället är att vi står och tittar på och inte vågar göra något. Vi förfäras över vad som sker. För att sedan återvända med en blomma, ett ljus eller en bild på den som drabbats. Vi sitter på fikarasten och samtalar om händelsen. Och då förfäras, men när vi råkar ut för det, gör vi ingenting!


Vad ska vi göra för att återta civilkuraget? Jag vet inte men det känns lite hopplöst. Se vad som hände på Öland i midsommar helgen. Två gäng tar sig till Köpingsvik för att slåss, varför? Varför kan man inte, om man nu ska slåss, använda nävar och inte knivar? Men som jag skrivit förut om, ungdomar beväpnar sig! Och det som hänt i helgen på Öland visar på att det är en verklighet, och en verklighet som vi kommer att få se mer av!


OM VI INTE SÄTTER NER FOTEN OCH MARKERAR ATT DETTA ACCEPTERAR VI INTE!! Om vi vågar.

//C

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards